ΕΝΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΔΕΘ

ΕΝΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΔΕΘ

Οι αστυνομικοί υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα απ΄ τη νέα ανασχηματισμένη Κυβέρνηση, η οποία συμπληρώθηκε από πρώην Υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, “έμπειρους” και δοκιμασμένους να υλοποιούν, με ή χωρίς μνημόνιο, αντιλαϊκά μέτρα.

Οι νέες εξαγγελίες που αναμένεται να κάνει ο Πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ σε μια – κατά τους ίδιους- μεταμνημονιακή εποχή, δεν πρόκειται να έχουν θετικό πρόσημο για μας και της οικογένειές μας. Είναι, πλέον, παράδοση να ακούμε παχιά λόγια στη ΔΕΘ απ’ όλες τις Κυβερνήσεις που έχουν περάσει και τελικά να μην βλέπουμε τίποτα. Τα όποια ψίχουλα, λοιπόν κι αν τάξει ο Πρωθυπουργός και η νέα Κυβέρνηση θα είναι μια ξεκάθαρη προσπάθεια εκλογικού ψαρέματος.

Την ίδια στιγμή θα βρίσκονται επί ποδός στη Θεσσαλονίκη περίπου 3.500 συνάδελφοι.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για ακόμη μία φορά αξιοποιεί τους αστυνομικούς υπαλλήλους στα σχέδια καταστολής, απέναντι σε όποιον – δίκαια- διαμαρτύρεται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική.

Η θέση μας ΔΕΝ είναι απέναντι στο λαό!

Οι αστυνομικοί υπάλληλοι, όπως κι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, ζούμε την καθημερινότητα της ανασφάλειας. Ως Πρωτοβουλία Αστυνομικών, προσπαθούμε να αναδείξουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αστυνομικός στην υπηρεσία του. Τα ωράρια που δεν τηρούνται, οι άθλιες συνθήκες εργασίας, η υποστελέχωση σε υπηρεσίες που αφορούν την ασφάλεια του πολίτη και πολλά άλλα.

Διεκδικούμε:

  • Την κατάργηση όλων των νόμων που καταστρατηγούν τα υπηρεσιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα

  • Τη συμμόρφωση της Κυβέρνησης με την απόφαση του ΣτΕ για επαναφορά των μισθών στα επίπεδα του 2012

  • Την καταβολή δαπανών μετακίνησης εσωτερικού και την αποζημίωση εκπαίδευσης των στελεχών των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας

  • Τον πάγιο προγραμματισμό του χρόνου εργασίας στην πράξη

Η συλλογική πάλη όλων των συναδέλφων μπορεί να φέρει αποτέλεσμα

Συμμετέχουμε στην ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία στη ΔΕΘ

Παρασκευή 7/9 , 18:00

Λευκός Πύργος, Θεσσαλονίκη

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ