ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ;

O φυρερίσκος της Χ.Α. Νίκος Μιχαλολιάκος έκανε μία ομιλία με εμετικά σχόλια προς του συναδέλφους αστυνομικούς. Κάνεις δεν περίμενε από τους ναζίδες να ακούσει τίποτα καλύτερο ή κάτι ουσίας, άλλα να κατηγορείς τους αστυνομικούς για αναδρεία και να τους αποκαλείς σκουλήκια και ρεμάλια αυτό πάει πολύ.

Ρεμάλια δεν είμαστε εμείς, που κάθε μέρα βρισκόμαστε στο δρόμο με καθάριο πρόσωπο να πολεμάμε το έγκλημα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ο κόσμος ευτυχώς αναγνωρίζει το δύσκολο έργο που επιτελούμε και μας επιβραβεύει με την εμπιστοσύνη που δείχνει στον απλό αστυνομικό.

Σκουλήκια δεν είναι οι αστυνομικοί που με ελάχιστο ή κακό συντηρημένο υλικοτεχνικό εξοπλισμό τρέχουν όπου παραστεί ανάγκη. Με κομμένα ρεπό, με ωράρια πλέον του οκταώρου πολλές φορές, με την διοίκηση να αδιαφορεί και να καταστρατηγεί τα δικαιώματα μας, με τους μισθούς μας πετσοκομμένους ακόμα και με αντισυνταγματικές αποφάσεις.

Ρεμάλια και σκουλήκια είναι αυτοί που χτυπάνε και δολοφονούν μετανάστες και αγωνιστές εργαζόμενους.

Κιοτήδες είναι αυτοί που δρουν στο σκοτάδι ανώνυμα και σαν αγέλη, απέναντι στο αδύναμο σπέρνοντας το δηλητήριο του ναζισμού στην ελληνική κοινωνία.

Σκουλήκια είναι αυτοί που χωρίζουν τους ανθρώπους βάσει θρησκείας, χρώματος, φυλής. Είναι εγκληματίες γιατί είναι εγκληματική η ιδεολογία τους. Ο Έλληνας αστυνομικός υπηρετεί όμως όλους τους πολίτες της χώρας ανεξάρτητα, σε τι θεό πιστεύουν ή τη χρώμα δέρματος έχουν.

Στις ενώσεις μας και μέσα στα ίδια τα τμήματα/ υπηρεσίες να κάνουμε πέρα κάθε ναζιστική φασιστική φωνή και πρακτική. Να περιθωριοποιήσουμε καθένα που εκφράζει τέτοιες εγκληματικές απόψεις.

Όλοι μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους τους πατεράδες μας τα αδέρφια μας να παλέψουμε για τα αιτήματα μας για μια αξιοπρεπή ζωή.

Ο Έλληνας αστυνομικός είναι δημοκράτης και σέβεται κάθε άνθρωπο ανεξάρτητα πολιτισμικού υπόβαθρου και κουλτούρας.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ