Αναφορικά με τις μεταθέσεις της ντροπής

Η σημερινή κυβέρνηση και ειδικότερα η ηγεσία του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. είχε δώσει δείγματα… γραφής από νωρίς, αλλά το τελευταίο κατόρθωμά της μας ξεπέρασε όλους. Τα αντικειμενικά κριτήρια για τις μεταθέσεις τσακίστηκαν στο γκρεμό, και οι μόνες μεταθέσεις που εγκρίθηκαν ήταν για τη Θεσσαλονίκη -100- θέσεις και την Αθήνα -1-. Για τον κ. Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. Ελλάδα φαίνεται είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

Μάλλον θεωρείται ιδιαίτερο προνόμιο να έχουν οι συνάδελφοι το δικαίωμα να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Επίσης μεγάλο προνόμιο μάλλον θεωρείται η ενίσχυση περιοχών της επαρχίας με επιπλέον προσωπικό, παρά την υποστελέχωση και τις ποικίλες ιδιαιτερότητες διάφορων τοπικών περιοχών. Η επαρχία επειδή δεν είναι Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν σημαίνει ότι δεν πάσχει από εγκληματικότητα. Αλλά στο βωμό των μνημονίων και των μικροπολιτικών, τέτοιες θυσίες είναι δικαιολογημένες για την ηγεσία του Υπουργείου μας.

Αναρωτιόμαστε τι κρύβει κάτω απ’ το χαλί αυτή η άνευ προηγουμένου εξέλιξη.

Ως Πρωτοβουλία Αστυνομικών θα σταθούμε απέναντι στον αυταρχισμό της ηγεσίας του Υπουργείου και θα παλέψουμε ενάντια σε κάθε αδικία εις βάρος συναδέλφων μας. Παράλληλα, καλούμε τους συναδέλφους μας να εξάγουν συμπεράσματα για εκείνους που προβάλλονταν ως συμπαραστάτες μας και θα έλυναν τα χρόνια υπηρεσιακά προβλήματα. Προσυπογράφουμε την ανακοίνωση της Ε.ΑΣ.Υ.Α. και της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

https://easya.gr/2019/09/21/oi-meta8eseis-tis-ntrophs/

http://www.poasy.gr/site/index.php/el/anakoinwseis/p-o-as-y/poasy-2019/item/1007-ellada-gia-ton-k-ypourgo-einai-mono-i-attiki-i-thessaloniki

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ