Συνάντηση την 06/11 στις 18:00 στα γραφεία της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Την Τετάρτη 06/11 κι ώρα 18:00 σας καλούμε να συμμετάσχετε στην ευρεία συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Πρωτοβουλίας Αστυνομικών.

Τα υπηρεσιακά προβλήματα, όπως όλοι τα βιώνουμε, όχι μόνο δεν φαίνεται να επιλύονται, αλλά αντίθετα να ανακυκλώνονται και να γιγαντώνονται. Πολιτικές και φυσικές Ηγεσίες, κωδικά ονόματα σχεδίων κτλ δίνουν και παίρνουν, αλλά το αποτέλεσμα μένει πάντα το ίδιο εις βάρος μας. Κομμένα ρεπό, απουσία εβδομαδιαίας υπηρεσίας, οχήματα – νεκροφόρες και πολλά άλλα παραμένουν βάσανο για εμάς και κατ’ επέκταση για τις οικογένειές μας.

Επίσης, όμως, το τελευταίο διάστημα η Ηγεσία παίζοντας ουσιαστικά με την ηθική μας, μεταξύ άλλων μας επιφόρτισε και με τη διασφάλιση της διαδικασίας των πλειστηριασμών και ειδικά του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας λαϊκών οικογενειών. Μας έβαλε απέναντι σ’ αυτούς που διεκδικούσαν, ώστε να συνεχίσουν να έχουν κάποιες οικογένειες στέγη για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε αναπάντητο. Πρέπει να κλιμακώσουμε την αντίδραση απέναντι σ’ αυτήν την πολιτική, που μας βάζει να λειτουργούμε ως δήμιοι της περιουσίας των ανθρώπων.

Ακόμη δεν δίστασαν να μας βάλουν απέναντι σ’ αυτούς που διαμαρτυρήθηκαν κατά του πολέμου. Κατά του πολέμου, του οποίου έκβαση ήταν νεκρά βρέφη και παιδιά, άμαχοι και γενικά αθώοι.

Μόνη μας δύναμη για να διεκδικήσουμε την αλλαγή είναι η συλλογική, οργανωμένη δουλειά μέσα από τις Ενώσεις και τους εκλεγμένους συναδέλφους.

Καλούμε τους συναδέλφους να δώσουν το «παρών» και να πάρουν το λόγο μέσα από τη συζήτηση, ώστε μέσα από τον προβληματισμό που έχει δημιουργηθεί, να αναζητήσουμε δυναμικές λύσεις για τα δίκαια αιτήματά μας.

Χωρίς συλλογική δουλειά δεν θα πετύχουμε τίποτα. Να σταματήσουμε να ελπίζουμε σε σωτήρες και να πάρουμε εμείς οι ίδιοι την τύχη μας στα χέρια μας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 06/11 στις 18:00

Διεύθυνση: Μεταξουργείο, Δεληγιώργη 55-59, 4ος όροφος, Αθήνα

www.protast.gr

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ