ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ!!

ΝΤΡΟΠΗ προκαλεί η εικόνα συναδέλφων μας να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία έξωσης πολίτη από τη κατοικία για ακόμη μια φορά. Αυτή τη φορά στα Πατήσια έλαβαν χώρα εικόνες ντροπής.

Έξωση σε μονογονεϊκή οικογένεια για το μεγάλο χρέος των 800€. Αυτή είναι η κυβέρνηση που έχει αφήσει κάθε λογής αετονύχιδες να αλωνίζουν και να ξεσπιτώνουν τον κόσμο. Αυτή η πολιτική είναι που μας βάζει απέναντι από τους πολίτες και αντί για προστασία της περιουσίας τους μας μετατρέπει σε δημευτές αυτής και καταπατητές της.

Προκαλεί η στάση της ΠΟΑΣΥ και της Ε. ΑΣ. Υ. Αθήνας που δεν έχουν βγάλει έστω μια ανακοίνωση για την απαράδεκτη και αυξανόμενη εμπλοκή μας σε εξώσεις.

Εμείς ως Πρωτοβουλία Αστυνομικών απευθυνόμαστε στο συνάδελφο που βλέπει αυτή τη κατάσταση και την εφαρμοζόμενη πολιτική και φρίττει. Τον συνάδελφο που είναι χρεωμένος με στεγαστικό δάνειο και αγωνιά πως θα πληρώσει τις δόσεις του, που αγχώνεται με το κύμα ακρίβειας στα τρόφιμα στα καύσιμα, που ψάχνει σε δέκα φαρμακεία να βρει αντιβίωση για το παιδί του. Στο συνάδελφο που δεν του αρέσει η εικόνα συναδέλφων μας να είναι παρόντες σε έξωση μίας οικογένειας. Δεν είναι αυτή η δουλειά μας.

Δεν θα μας βάλουν απέναντι από τους φίλους μας και τις οικογένειες μας. Σήμερα έγινε η έξωση στα Πατήσια, αύριο θα έρθουν συνάδελφοι να κάνουν έξωση σε συνάδελφο!!!

Άμεση απεμπλοκή από κάθε λογής μέτρα τάξης ασφάλειας κτλ. σε πλειστηριασμούς και εξώσεις!!! Να σταματήσουν άμεσα οι πλειστηριασμοί και εξώσεις σε πρώτη κατοικία.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ